Supportersactie: Puur Hollands Outdoor in Nijmegen

|  

Puur Hollands Outdoor 2022

Puur Hollands, het gezelligste meezingfeest van Nederland, organiseert zondag 28 augustus na twee jaar afwezigheid weer een groot outdoor festival in het Goffertpark in Nijmegen. Het belooft een geweldige dag te worden, met optredens van de leukste en gezelligste feestartiesten. Van 13.00 tot 22.00 uur kun je in de open lucht genieten van Nederlandstalige toppers als Tino Martin, Wolter Kroes, Henk Dissel, Danny Froger, Raymon Hermans, Wilbert Pigmans, Quido van de Graaf, Rein Mercha, Frank van Etten, Het Feestteam, Alex, Jordy van den Boer, Alpenzusjes, Buren van de Brandweer, Sfeermakers, DJ Michelski en DJ Coenio. Vanzelfsprekend wordt er ook gezorgd voor eetkraampjes en merchandise-stands. Er worden pendelbussen ingezet van Nijmegen Centraal Station naar het Goffertpark. Kaarten kosten € 17,95 (Premium Ticket € 19,95) en zijn te bestellen via puurhollands.eu. Let op: de toegang is vanaf 18 jaar.

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor Puur Hollands Outdoor door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. het supportersnummer.

Nog geen TV Oranje Supporter? Meld je dan aan en word voor slechts 15 euro per jaar officieel Supporter van TV Oranje! Lees meer...