Raymon Hermans heeft de Oranje Kroon

|  

Raymon Hermans - ‘Geef mij maar de schuld’

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 15 augustus is dat ‘Geef mij maar de schuld’, de nieuwe single van Raymon Hermans. De zanger uit Sint Willebrord schreef het nummer samen met Quincy Wilson en zijn vaste producer Manfred Jongenelis. Qua geluid is het opnieuw een plaat met een uptempo, positieve, zomerse sound. Raymon Hermans: "Ik ben sowieso blij dat dit weer een zomer vol optredens is, want wat heb ik dat gemist. In de tussentijd heb ik veel aan nieuwe muziek gewerkt. Dit is dan ook het begin van meerdere nummers die uitkomen en ik kan niet wachten om die aan het publiek te laten horen." De bijbehorende videoclip is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. ‘Geef mij maar de schuld’ is deze week tevens te horen als Hollandse Nieuwe bij RADIONL.