Stuur je vakantiefoto naar TV Oranje!

|  

Stuur je vakantiefoto naar TV Oranje!

Het is vakantietijd, en veel kijkers van TV Oranje vertoeven momenteel nog op de camping, zijn naar het buitenland vertrokken of genieten gewoon in hun achtertuin van een welverdiende periode van rust. Ben jij op vakantie, ben je al geweest of vertrek je binnenkort? Plaats dan je vakantiefoto op Facebook.com/TVOranje. Iedereen die een leuk kiekje plaatst, maakt kans op een mooie CD!

Je kunt je foto's via onze Facebookpagina insturen tot en met donderdag 15 september (één per persoon). Daar komen ze te staan in het 'Vakantie Fotoalbum 2022'. Zet er even bij waar de foto is genomen, en noem eventueel ook de personen die erop te zien zijn. Je mag ook gewoon een leuke foto uit jouw woonplaats opsturen, of van een dagje uit. Voorwaarde is dat de foto niet eerder is ingezonden en dat je hem zelf hebt gemaakt. Lees meer...