Robert van Hemert heeft de Oranje Kroon

|  

Robert van Hemert - 'Als ik huil'

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 19 september is dat ‘Als ik huil’, de nieuwe single van Robert van Hemert. Na zijn winst in het SBS6 programma ‘De Hollandse Nieuwe’ heeft deze 29-jarige schilder uit Leiden niet stilgezeten. Na zijn debuutsingle ‘Het laatste huis’ dook hij onlangs met Emile Hartkamp, Norus Padidar en John Dirne de studio in voor een opvolger. Het is wederom een krachtig en gevoelig nummer geworden, een echt levenslied. Robert kan zingen met een mooie snik in zijn stem en dat komt hier prachtig tot zijn recht. “Dit nummer past echt bij mij en ik ben er ontzettend trots op”, zegt hij er zelf over. “Hopelijk voelen de mensen dit ook.” De videoclip, die werd opgenomen in een fraai landhuis, is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. ‘Als ik huil’ is deze week tevens te horen als Hollandse Nieuwe bij RADIONL.