Frank van Etten heeft de Oranje Kroon

|  

Frank van Etten - ‘Je wilde alleen maar Prada’

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 30 januari is dat ‘Je wilde alleen maar Prada’, de nieuwe single van Frank van Etten. Met dit voor zijn doen behoorlijk ‘poppy’ klinkende nummer laat de populaire volkszanger horen dat hij van vele markten thuis is. Deze nieuwe sound sluit bovendien naadloos aan bij de transformatie die Frank vorig jaar op persoonlijk en zakelijk gebied heeft ondergaan. De tekst schreef hij deze keer samen met Edwin van Hoevelaak, die ook de productie voor zijn rekening nam. Het resultaat is een vrolijk liedje over een relatie die op de klippen loopt vanwege de wel erg dure smaak van zijn vriendin. De bijbehorende videoclip, die deels werd opgenomen op de luxueuze P.C. Hooftstraat in Amsterdam, is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. ‘Je wilde alleen maar Prada’ is deze week tevens te horen als Hollandse Nieuwe bij RADIONL.