Nederlandse Toppers aan de Haarrijnse Plas

|  

Nederlandse Toppers aan de Haarrijnse Plas

Zet zaterdag 15 april 2023 maar in je agenda want dan vindt op het strand van de Haarrijnse Plas bij Utrecht een heerlijk festival plaats met de beste artiesten van eigen bodem. Met de zon op je hoofd en een koud drankje in je hand kun je genieten van toppers als Django Wagner, Wolter Kroes, Wesley Klein, Frank van Etten, Jeffrey Heesen, Brace, Marco Kraats, Helemaal Hollands, Robert van Hemert, Laura Fischer, Antonio Holsken en vele anderen. Als dat geen vakantiegevoel oplevert! Nederlandse Toppers aan de Haarrijnse Plas duurt van 13.00 tot 23.00 uur. Vanzelfsprekend zijn er diverse mogelijkheden om lekker wat te eten en er zijn kluisjes aanwezig. Vanaf het station Utrecht Leidse Rijn gaat er een pendelbus naar het festivalterrein (5 euro retour). Let op: de minimumleeftijd is 18 jaar. Klik hier voor meer info en om nu tickets te bestellen

TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor Nederlandse Toppers aan de Haarrijnse Plas door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. het supportersnummer.

Nog geen TV Oranje Supporter? Meld je dan aan en word voor slechts 15 euro per jaar officieel Supporter van TV Oranje! Lees meer...