Corry Konings en John de Bever hebben de Oranje Kroon

|  

Corry Konings en John de Bever - ‘Geloof jij echt in sprookjes’

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 20 maart is dat ‘Geloof jij echt in sprookjes’, de nieuwe single van Corry Konings en John de Bever. Liefhebbers van het levenslied mogen blij zijn dat dit illustere duo vorig jaar hun vriendschap nieuw leven heeft ingeblazen, want het levert muzikaal veel op. Nadat er vorig jaar al twee fraaie duetten verschenen is er nu dit gevoelige nummer over een relatie die op de klippen dreigt te lopen. Laat het maar aan Corry en John over om dat op de juiste toon te brengen. Deze single, die werd geschreven door Diane Theunissen, loopt vooruit op het gezamenlijke album ‘Een vriend voor het leven’ dat op 7 april zal verschijnen. De bijbehorende videoclip, die werd opgenomen op een Spaans strand, is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. ‘Geloof jij echt in sprookjes’ is deze week tevens te horen als Hollandse Nieuwe bij RADIONL.