Supportersactie: Breda in Concert 2023

|  

Breda in Concert 2023

Breda in Concert bestaat tien jaar en dat moet gevierd worden! Het dak gaat er op zaterdag 22 juli a.s. dan ook helemaal vanaf bij dit grootste Nederlandstalige muziekfestival van Brabant. Op het Chasséveld in het centrum van Breda kun je van 13.00 tot 23.00 uur genieten van optredens van Snollebollekes, John West, Wesly Bronkhorst, Ammar, René Schuurmans, John de Bever, Sieneke, Jeffrey Heesen, Stef Ekkel, Ferry de Lits, Zanger Alex, Nelis Leeman, Marlane, Sander Kwarten, Pascal Redeker, Robert Pater, Jan Biggel, Frank Verkooyen, Arjon Oostrom, Joeri Plaizier, Donny Ponsen, Jan van Est, Marco Kanters, Mike Alderson en Randy Watzeels. De presentatie is in handen van Emilie Sleven. Kaarten à € 26,45 zijn verkrijgbaar via de website van Breda in Concert 2023. Zorg dat je er snel bij bent want het festival kan binnenkort ook zomaar zijn uitverkocht!

Geregistreerde TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor Breda in Concert door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. het supportersnummer.

Nog geen TV Oranje Supporter? Meld je dan aan en word voor slechts 15 euro per jaar officieel Supporter van TV Oranje! Lees meer...