John de Bever heeft deze week de Oranje Kroon

|  

John de Bever - ‘Het is moeilijk bescheiden te blijven’

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 22 mei is dat ‘Het is moeilijk bescheiden te blijven’, de nieuwe single van John de Bever. De volkszanger en realityster maakte zijn eigen versie van deze hit van Peter Blanker uit 1981 en voegde die als solotrack toe aan zijn recente duettenalbum met Corry Konings. De kenmerkende humor van dit nummer past uitstekend bij John, die zelf ook geregeld laat zien dat enige zelfspot hem niet vreemd is. In de bijbehorende videoclip is een hoofdrol weggelegd voor niemand minder dan Johan Derksen, die het liedje in eerste instantie allemaal maar niks vindt. Maar na enige tijd begint ‘De Snor’ te ontdooien en loopt hij uiteindelijk zelfs dansend door zijn kantoor! De clip is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. ‘Het is moeilijk bescheiden te blijven’ is deze week tevens te horen als Hollandse Nieuwe bij RADIONL.