Tineke heeft de Oranje Kroon

|  

Tineke - ‘Liefde voor muziek’

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 5 juni is dat ‘Liefde voor muziek’, de nieuwe single van Tineke Willems. We kennen deze Overijsselse zangeres van het duo Harten 10, waar ze jarenlang deel van uitmaakte. Sinds vorig jaar is ze op de solotoer, waarbij haar voornaam nu ook haar artiestennaam is geworden. Dit nieuwe nummer is opnieuw een echt levenslied, een stijl die heel goed bij haar past. Met Martin Sterken en Edwin van Hoevelaak achter de knoppen zit het bovendien productioneel ook allemaal wel snor, en Tinekes mooie stemgeluid doet de rest! De clip, met een bijrol voor een lokale radiozender, is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. ‘Liefde voor muziek’ is deze week tevens te horen als Hollandse Nieuwe bij RADIONL.