De Bevers Live in Ahoy

|  

De Bevers Live in Ahoy

Ben jij toe aan een spetterend muziekevenement waarbij je uit volle borst kunt meezingen, dansen en genieten? Een feest dat je gegarandeerd een brede glimlach op je gezicht bezorgt? Een festijn dat jouw lach voorlopig niet van je gezicht krijgt? Dan is De Bevers Live in Ahoy het evenement voor jou! Een uniek concert waarbij oer-Hollandse gezelligheid, het levenslied én muzikale verrassingen centraal staan. Mis dit spektakel niet en kom op zaterdag 30 september of zondag 1 oktober naar Rotterdam Ahoy!

We volgen hun belevenissen alweer geruime tijd in De Bevers: een real-life soap bij RTL die bol staat van de humor, herkenbaarheid en vrolijke, muzikale klanken. Met het concert in Ahoy RTM Stage stap jij regelrecht het hilarische leven in van volkszanger John de Bever en zijn man en manager Kees. Ze verhuizen hun beroemde ‘huiskamer’ namelijk naar Rotterdam en daar ben jij te gast!

In deze muzikale ‘huiskamer’ is iedereen meer dan welkom. Jong en oud, vriendengroepen of de hele familie: de enthousiaste gastheren John en Kees ontvangen ze allemaal graag. Het concert belooft één groot spektakel te worden, met een stoet aan bekende artiesten. Uiteraard zal John zijn gasten ook trakteren op zijn meeslepende repertoire. Nummers die we allemaal kennen en koesteren. En dát zullen ze in Rotterdam gaan horen.

Klik hier om nu tickets te bestellen voor De Bevers Live in Ahoy