Feestelijk concert: 'n Kerstavond met Frans Bauer & Sieneke

|  

Frans Bauer & Sieneke - 'n Kerstavond met Jou

Frans Bauer en Sieneke, de koning en koningin van het levenslied, geven maandag 11 december een groot concert in het AFAS Circustheater Scheveningen. Op deze feestelijke avond, geheel in kerstsferen, wordt gevierd dat het grote succes van Frans 30 jaar geleden in het Circustheater begon. Bovendien bestaat de concertserie 'Sterren aan Zee' in dit prachtige theater nu 40 jaar en Frans hoopt eind december ook nog eens 50 jaar te worden! Alle aanleiding dus om er een spetterend muziekfeest van te maken met deze twee boegbeelden van het Nederlandse levenslied. Frans en Sieneke hebben dit jaar de handen ineengeslagen, wat herinneringen oproept aan de legendarische duetten die Frans in de jaren negentig had met Marianne Weber. Het ligt dan ook in de verwachting dat De Regenboog deze avond ook voorbij zal komen! Na afloop wordt iedereen uitgenodigd om te komen nagenieten bij de kerst-afterparty, en krijgt iedere bezoeker ook nog een fotokaart van Frans & Sieneke cadeau.

Het concert begint om 20.00 uur, de deuren gaan om 19.00 uur open. Kaarten zijn al te bestellen vanaf 19 euro! Ga naar de ticketsite van Sterren aan Zee of bel de Theaterkassa, 0900 9203 (€ 0,45 cpm.). Kom je van ver, dan is er de mogelijkheid om naast het theater voordelig te overnachten bij Fletcher Hotel Scheveningen.

Voor TV Oranje Supporters is een beperkt aantal gratis entreebewijzen beschikbaar voor Frans Bauer & Sieneke in het Circustheater. Op dit moment zijn alle vrijkaarten vergeven. Je kunt je nog wel aanmelden voor de wachtlijst door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. het supportersnummer.

Nog geen TV Oranje Supporter? Meld je dan aan en word voor slechts 15 euro per jaar officieel Supporter van TV Oranje! Lees meer...