Fetty heeft de Oranje Kroon

|  

Fetty - 'Mamalief'

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 4 maart is dat ‘Mamalief’, de debuutsingle van Fetty. Deze inmiddels 31-jarige zangeres is afkomstig uit Sneek en al van jongs af aan bezig met zingen. Haar prioriteit lag de afgelopen tijd bij haar kinderen, maar dankzij haar opvallende YouTube-filmpjes werd ze vorig jaar ontdekt door Marianne Weber. Zij schreef deze single voor Fetty, samen met Emile Hartkamp die ook de productie voor zijn rekening nam. Het is een ouderwetse smartlap geworden die herinneringen oproept aan de Zangeres Zonder Naam, maar dan wel in een modern jasje. Fans van het levenslied kunnen hun hart ophalen aan deze plaat! Fetty is duidelijk iemand om het komende jaar in de gaten te houden. De bijbehorende clip is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. ‘Mamalief’ is deze week tevens te horen als Hollandse Nieuwe bij RADIONL.