Supportersactie: De Helden van Oranje 2024 in Groningen en Rotterdam

|  

De Helden van Oranje 2024

De Helden van Oranje is het meezingfeest van het jaar! Tijdens de Koningsnacht, vrijdag 26 april, kun je in het Zuiderpark in Rotterdam én in het Stadspark in Groningen de hele avond heerlijk meezingen met de allerleukste en gezelligste Nederlandstalige artiesten. Met wie kom jij op 26 april samen proosten, dansen en zingen met de beste muziek van eigen bodem?

Editie Rotterdam
De Helden van Oranje zorgt in het altijd gezellige Rotterdam voor een avond vol spektakel en een koninklijke line-up! Je kunt uit volle borst meezingen met Tino Martin, John West, Mart Hoogkamer, Ammar, René Schuurmans, Wilbert Pigmans, Sven Versteeg en DJ Yorit. De Helden van Oranje vindt plaats op vrijdag 26 april in het Zuiderpark in Rotterdam (naast Ahoy) van 16.00 uur tot 23.00 uur. Het festival is voor iedereen en dus alle leeftijden. Tickets zijn verkrijgbaar via deheldenvanoranje.nl/rotterdam en kosten € 23,50 incl. service fee.

Editie Groningen
Groningen staat bekend als dé uitgaansstad van het noorden en dus heeft De Helden van Oranje natuurlijk een geweldige line-up paraat! Dat wordt ook hier uit volle borst meezingen en dansen met niemand minder dan Snollebollekes, Tino Martin, Paul Elstak, Jannes, Django Wagner, La Fuente, Het Feestteam en DJ Maurice. De Helden van Oranje vindt plaats op vrijdag 26 april in het Stadspark in Groningen van 17.00 uur tot 01.00 uur. Het festival is voor alle leeftijden. Tickets zijn verkrijgbaar via deheldenvanoranje.nl/groningen en kosten € 24,50 incl. service fee.

Vrijkaarten voor TV Oranje Supporters
Geregistreerde TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor De Helden van Oranje in Groningen of Rotterdam. Stuur hiervoor een mailtje naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. je supporternummer. Vergeet niet te vermelden of je naar Groningen of Rotterdam wilt!

Nog geen TV Oranje Supporter? Meld je dan aan en word voor slechts 15 euro per jaar officieel Supporter van TV Oranje! Lees meer...