RADIONL Zomertoer van 27 t/m 29 juni in Assen

|  

RADIONL Zomertoer 2023

Tijdens de zomermaanden komt onze mediapartner RADIONL weer naar je toe met een serie gratis toegankelijke evenementen: de Zomertoer! Daarbij wordt opgetreden door bekende Nederlandse artiesten en is er een live radiouitzending vanaf locatie. De komende weken is de RADIONL Zomertoer in de onderstaande plaatsen.

TT Festival Assen - 27, 28 & 29 juni

Eind juni gaat de RADIONL Zomertoer traditioneel van start tijdens het TT Festival in Assen. Op de vaste standplaats aan de Brink begint het feest elke dag om 20.00 uur, met optredens van een keur aan artiesten. Mis het niet en kom langs, de toegang is gratis!

Programma donderdag 27 juni
Jan Smit, Gerard Joling, Jannes, Ammar, Ancora, Jeffrey Heesen & Brace, Marco de Hollander, Dikdakkers, Marlane, Robert Pater, Justen de Wildt, Belinda, William Burg, Richell.

Programma vrijdag 28 juni
Senna, Rutger van Barneveld, Havenzangers, Lucas & Gea, Pascal Redeker, Jeffrey Kuipers, Gino Graus, Rob Ronalds, Harten 10, Bob Offenberg, Klazina, Dario, Wimmie Bouma, Kevin Paré, Eloy de Jong, Marvin de Geest, SUITZ, Aukje Fijn.

Programma zaterdag 29 juni
Dennie Christian, Jaman & Lange Frans, BENR, Marlous, Erik van Klinken, Fetty, Jordi Weijer, Dennis van Dam, Chris Bruijn, Sidney Bischoff & Sidney Jr., Joy Woelders, Susanna Veldmeijer, Priscilla Ophof, Burdy, Hugo Beijeman, Bryan Jongsma, Alwin Rennen, Tommy Costa, Sander Oet Pekel.

Heerhugowaard - zondag 7 juli

De RADIONL Zomertoer strijkt op zondag 7 juli neer aan ‘t Kruis in Heerhugowaard. Om 13.00 uur barst het feest los en zullen er optredens zijn van Marco Schuitmaker, Samantha Steenwijk, Mart Hoogkamer, Wesly Bronkhorst, Rene Karst, Monique Smit, Frans Duijts, Frank van Etten, Sieneke, Stef Ekkel, Peter Beense, Vinzzent, Helemaal Hollands, Ronnie Ruysdael, Richell, Wesley Klein, Pascal Redeker, Mike Peterson, Marco de Hollander, Bernard Karsten, Joost de Vries en Stef Horn & Lange Frans. Mis het niet en kom langs, de toegang is gratis!

Hoevelaken - zaterdag 13 juli

Meer info wordt binnenkort bekendgemaakt.

Moergestel - zondag 11 augustus

Meer info wordt binnenkort bekendgemaakt.

Groningen - woensdag 28 augustus

Meer info wordt binnenkort bekendgemaakt.

Ridderkerk - zaterdag 14 september

Meer info wordt binnenkort bekendgemaakt.