Supportersactie: Oosterhout LIVE 2024

|  

Oosterhout LIVE 2024

Zaterdag 29 juni is er weer een nieuwe editie van Oosterhout LIVE, het gezelligste Nederlandstalige muziekfestival van Noord-Brabant. Het Lukwelpark in Oosterhout wordt opnieuw omgetoverd tot een waar walhalla voor liefhebbers van muziek van eigen bodem. Dit jaar kun je genieten van topartiesten als Mart Hoogkamer, Wolter Kroes, John West, Marco Schuitmaker, Django Wagner, John de Bever, Wesly Bronkhorst, Joel Borelli, Sieneke, Yves Berendse, Robert van Hemert, Joeri Plaizier, Alex, Dirk Meeldijk, Frank Verkooyen, Leen Zijlmans, Matthijs Koning, Nelis Leeman, Robert Pater en Vinzzent. De presentatie is in de vakkundige handen van Emilie Sleven. Dat wordt de hele dag lekker ontspannen meezingen met een biertje in je hand! Wedden dat jij je 100% thuis voelt in deze gezellige buitenkroeg? Oosterhout LIVE duurt van 14.00 tot 00.00 uur. Tickets zijn te bestellen via oosterhoutlive.nl. De kaartverkoop gaat snel, dus het zou kunnen dat ze binnenkort zijn uitverkocht.

Geregistreerde TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor Oosterhout LIVE 2024 door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. je supporternummer.

Nog geen TV Oranje Supporter? Meld je dan aan en word voor slechts 15 euro per jaar officieel Supporter van TV Oranje! Lees meer...