Supportersactie: Breda in Concert 2024

|  

Breda in Concert 2024

Op zaterdag 20 juli is het weer zover: dan staat het Chasséveld in het centrum van Breda weer helemaal in het teken van Breda in Concert. Ook tijdens deze elfde editie gaat het dak er natuurlijk weer ouderwets vanaf met optredens van topartiesten als Tino Martin, John West, Jannes, Wesly Bronkhorst, Marco Schuitmaker, Sieneke, Stef Ekkel, Wesley Klein, Jeffrey Heesen, Ferry de Lits, Sander Kwarten, Robert Pater, Pascal Redeker, Nelis Leeman, Joeri Plaizier, Arjan Oostrom, Zonzo Basily en Frank van Weert. De presentatie is in handen van Emilie Sleven. Breda in Concert duurt van 13.00 tot 23.00 uur. Kaarten à € 30,45 zijn verkrijgbaar via de website van Breda in Concert 2024.

Geregistreerde TV Oranje Supporters kunnen zich aanmelden voor een gratis entreebewijs voor Breda in Concert 2024 door een mailtje te sturen naar supporters@tvoranje.nl o.v.v. je supporternummer.

Nog geen TV Oranje Supporter? Meld je dan aan en word voor slechts 15 euro per jaar officieel Supporter van TV Oranje! Lees meer...