André Hazes en Mart Hoogkamer hebben de Oranje Kroon

|  

André Hazes en Mart Hoogkamer - 'Zij is van mij'

Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 8 juli is dat ‘Zij is van mij’, de nieuwe single van André Hazes en Mart Hoogkamer. De langverwachte samenwerking tussen de twee populaire zangers is met dit nummer eindelijk een feit. Maar het wachten wordt beloond want dit duet klinkt uitstekend! Dankzij de aanstekelijke tekst en melodie zou het zomaar eens de zomerhit van 2024 kunnen worden. In de bijbehorende videoclip vechten de twee als echte haantjes om de aandacht van dezelfde vrouw. De spanning loopt steeds verder op, waarbij rigoureuze maatregelen niet worden geschuwd. De vrouwelijke hoofdrol wordt vertolkt door niemand minder dan Holly Mae Brood. Maar (spoiler) natuurlijk loopt alles met een sisser af… De clip is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje. ‘Zij is van mij’ is deze week tevens te horen als Hollandse Nieuwe bij RADIONL.